woody-woody_fietsenhokken logo-00
fietsenhokken.nl
info@fietsenhokken.nl
+31614584651

We zijn nog steeds heel blij met het door jou gemaakte fietsenhok. De fietsen staan droog en het hok blijft mooi en stevig van kwaliteit. Het heeft al flinke stormen, zonder problemen, doorstaan.
Bob@ Loenen aan de Vecht
Op last van de gemeente moesten wij ons bestaande fietsenhok afbreken. Hij was prachtig, maar voldeed helaas niet aan de eisen van de gemeente. Wij hebben fietsenhokken.nl verzocht om een fietsenhok in de exacte maten van de gemeente te maken. Gelukkig was deze nieuwe een mooie vervanger. Geen gezeur meer van de gemeente en hij is zeer functioneel. Hartelijk dank!
Cindy@ Rotterdam
De fietsoverkapping die jij voor ons hebt gerealiseerd voldoet aan alle verwachtingen. Hij is ruim, mooi afgewerkt en solide. De windkracht van 10 Beaufort, tijdens de zomerstorm van 2015, was geen probleem voor dit fietsenhok.
Roderick@ Nieuw-Vennep
Dennis van fietsenhokken.nl heeft voor mij een prachtige en stabiele fietsoverkapping gemaakt. Het voldoet volledig aan de wensen en voor een goede prijs. Het resultaat is werkelijk prachtig! Ik kan iedereen het vakmanschap van Dennis aanbevelen en zou hem direct weer inhuren voor een volgende klus.
Ludo@ Drunen
Copyright 2023 - fietsenhokken.nl is een onderdeel van WOODY-WOODY |
KvK nummer: 77628373 | BTW nummer: NL003267101B65

Privacy Verklaring
Open chat
1
Hi, alvast dank voor uw bericht!

Ik zal er z.s.m. op antwoorden.

Mvg, Dennis